Met onze auditmanagementsoftware beheert u uw veiligheids- en milieuaudits doordat u volledig zelf beslist over uw compliance.

Verifield AuditManager - Auditmanagement vereenvoudigd

Hebt u er genoeg van om telkens weer eindeloze checklists bij te houden en rond te sturen? Wilt u af van die omslachtige toewijzing van acties per e-mail? Verifield AuditManager helpt u met het beheer van uw audits: u documenteert en controleert auditprocessen sneller en hebt meer tijd voor analyses, waardoor u doordachte beslissingen neemt.

Krijg inzicht in uw auditprocessen

Krijg een perfect overzicht van elke fase van uw auditproces, ongeacht het aantal sites, afdelingen of lijnmanagers waarmee u werkt.

Volg uw audits om compliance te garanderen

Gebruik doelgerichte vragen en checklists om de compliance van uw bedrijf met de procedures en wetgevingen voor veiligheid en milieu te controleren.

Pas u aan uw auditvereisten aan

Neem uw eigen vragen en checklists op in de tool en creëer inzicht in specifieke auditprocessen.

Overtuig belanghebbenden met uw auditresultaten

Overtuig uw managers om actie te ondernemen met samengevatte auditrapporten die geïdentificeerde problemen snel omzetten in actiepunten.

Hoe helpt AuditManager u?

Vereenvoudigd auditmanagement: ontdek moeiteloos hoeveel acties voorvloeien uit een controle. Met één klik ziet u of uw compliance is verbeterd in vergelijking met vorige jaren.

Stapsgewijs auditmanagement: door vragen te beantwoorden en checklists te doorlopen ontdekt u of u voldoet aan de Belgische veiligheids- en milieuwetgeving, of aan de procedures voor de bevordering van een veilige werkomgeving. Met Verifield AuditManager uploadt u zelfs uw eigen vragen en checklists in de tool.

Minder fouten, meer tijd: alle belanghebbenden wisselen informatie uit met één centraal softwareprogramma via de cloud. Resultaat? Minder fouten en een efficiëntere flow van de follow-upaudit.

Mobiele audits: alle informatie (zoals vragen, checklists, …) die u in onze auditmanagementsoftware invoert, is ook snel beschikbaar op uw iOS-apparaat.

Wat doet u met AuditManager?

Stel effectief audits op: selecteer auditvragen, publiceer uw gekozen lijst en ontvang een e-mail met een link naar de uitvoering van de audit. U wijst zelfs audits toe aan teams die in verschillende afdelingen of divisies werken.

Profiteer van de intuïtieve interface voor auditors: op de portaalsite bekijken alle ‘auditors’ hun toegewezen audits en verantwoordelijkheden. Rechtstreeks via de interface vullen ze de vereisten in, rapporteren ze over corrigerende maatregelen en sturen ze u de informatie terug. De software verwerkt de informatie, brengt u op de hoogte van knelpunten en begeleidt u stapsgewijs bij het aanbrengen van aanpassingen en het nemen van acties.

Krijg inzicht in audits en maak rapporten: analyseer, bundel en vergelijk de antwoorden gestructureerd met Verifield AuditManager. Exporteer auditrapporten, conclusies en actiepunten automatisch.

Ontdek onze AuditManager-formule!

Altijd een oplossing voor uw behoeften en uw budget.

IKEA zet alles in op milieu. “IKEA heeft een eigen duurzaamheidsbeleid dat alle medewerkers kennen: de People and Planet Positive-strategie”, vertelt Vincent Hody, Sustainability Developer en milieucoördinator bij IKEA Distribution Benelux NV.

“Die zetten we zo breed mogelijk in. En dat vereist concrete acties”, zegt Vincent. “Zo streven we naar honderd procent hernieuwbare energie tegen 2020 en een eigen windturbine tegen volgend jaar. Ik volg de milieuwetgeving op en geef de nodige adviezen.”

IKEA wil leveranciers, klanten en medewerkers betrekken in het duurzaamheidsverhaal. “We waren de eerste keten die alleen ledverlichting aanbiedt. Elk jaar start met dezelfde campagne: voor elke ledlamp die je koopt, gaat 1 euro naar vluchtelingenorganisaties. We sporen onze medewerkers ook aan om duurzaam te leven. Enkelen krijgen een budget om duurzame IKEA-producten te kopen. Zo ervaren, beleven en evalueren ze de producten zelf”, vertelt Vincent.

Voor die acties kreeg Vincent dit voorjaar de award voor ‘Meest verdienstelijke milieucoördinator’.

Vincent en zijn collega’s namen de VLAREM-wetgeving gedetailleerd door. “We sloegen geen enkel artikel over”, zegt Vincent. “Uiteindelijk hoefden we maar drie punten aan te passen. Dat is voor mij de meerwaarde van een audit: je ontdekt welke details je over het hoofd zag. Een audit is dus nooit verloren tijd of moeite.”

Vincent Hody
Sustainability Developer en milieucoördinator, IKEA Distribution Benelux NV

Vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Vul het formulier nu in. U krijgt antwoord binnen de 24 uur!
Neem contact met ons op

Bel naar onze verkoopafdeling Tel: +32 (0) 800 94 571
of rechtstreeks naar ons Verifield Supportteam Tel: +32 (0) 800 61 669

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Ontdek onze gratis info over Verifield en HSE

Het recentste nieuws uit de sector, de nieuwste informatie en hulpbronnen voor professionals in gezondheid, veiligheid en milieu.