Onze compliancemanagementsoftware maakt een actueel wettelijk register – aangepast aan de behoeften van uw organisatie – altijd en overal toegankelijk.

 

Verifield LegalRegister - compliance vereenvoudigd

Verstrikt in het kluwen van veiligheids- en milieuwetten? Niet genoeg tijd om uitgebreide regelgevingen te screenen, om te bepalen wat van toepassing is op uw organisatie of om de status van uw compliance te checken? Verifields hulpmiddelen en oplossingen voor compliancemanagement bieden u een maatoplossing aan. Zo blijft u de naleving van veiligheids- en milieuwetten in uw organisatie de baas.

Een must voor certificatie!

Verifield LegalRegister is essentieel om de OHSAS-18001/ISO-45001-, ISO-9001-, ISO-14001-, EMAS- of ISO-50001-certificaties voor uw organisatie te behalen of te behouden.

Juridische expertise

Een team van juridische experten staat voor u klaar met relevante wetgeving, samenvattingen en wijzigingen die van toepassing zijn op uw organisatie.

Maatoplossing

U krijgt een wettelijk register als steun bij inspecties en audits in uw organisatie. Dat is altijd up-to-date.

Tastbare ROI

Door uw juridische administratie te automatiseren besteedt u minder tijd aan de follow-up van de altijd veranderende wet- en regelgeving.

Hoe helpt LegalRegister u?

Gemoedsrust: meer dan 25 juridische experten vertalen elke dag wetten naar de praktijk. U loopt dus nooit relevante wetgeving of updates mis.

Op maat van uw organisatie: onze wetgevingspakketten tonen u visueel hoe goed uw organisatie de regelgeving naleeft. U past die aan de activiteiten van uw organisatie aan.

Compliance helemaal de baas: via elk wetgevingspakket krijgt u volledige toegang tot relevante wetten, normen, regelgevingen en samengevatte artikels over cruciale wijzigingen.

Actieve follow-up van wetgeving: Stroomlijn uw inspanningen rond compliancemanagement. Geef aan welke wetgeving nauwgezet moet worden gevolgd door er acties en tastbaar bewijs (plannen, checklists, evaluaties, …) aan toe te wijzen.

Wat doet u met LegalRegister?

Volg uw compliancestatus: het LegalRegister-dashboard toont u onmiddellijk uw complianceniveau per wetgevingspakket. Voor elk pakket ziet u het aantal gewijzigde en komende wetgevingen. We stellen ook nieuwe wetgevingen voor die overeenkomen met de criteria van uw bedrijf. U voegt die eenvoudig toe aan uw wettelijke register.

Pas uw wetgevingspakketten aan: binnen elk wetgevingspakket hebt u toegang tot de volledige tekst van een bepaalde wet. De belangrijkste wijzigingen in de wetgeving zijn samengevat in een artikel met een visuele weergave van de compliancestatus van uw organisatie. U kunt die exporteren voor rapportagedoeleinden.

Stel uw compliance eenvoudig in: per wetgeving stelt u uw compliancestatus per locatie in en wijst u taken toe aan personen binnen uw organisatie. Op die manier behoudt u een overzicht van alle activiteiten en acties die u nauwlettend moet volgen om te blijven voldoen aan de regels. Daarnaast voegt u eenvoudig opmerkingen toe en stelt u prioriteiten in, zodat u zich focust op de wetten die u eerst wilt aanpakken.

Ontdek onze LegalRegister-formule!

Altijd een oplossing voor uw behoeften en uw budget.

LegalRegister is altijd up-to-date en verstuurt meldingen. Dat is een van de grootste voordelen. Op basis van de voor ons relevante trefwoorden reikt het systeem de updates automatisch aan. Dat zorgt voor een immense tijdswinst.

Naam
Air Liquide

Vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Vul het formulier nu in. U krijgt antwoord binnen de 24 uur!
Neem contact met ons op

Bel naar onze verkoopafdeling Tel: +32 (0) 800 94 571
of rechtstreeks naar ons Verifield Supportteam Tel: +32 (0) 800 61 669

Ma - Vrij 08:00 - 17:00

Ontdek onze gratis info over Verifield en HSE

Het recentste nieuws uit de sector, de nieuwste informatie en hulpbronnen voor professionals in gezondheid, veiligheid en milieu.