Een goed beheer van zowel uw safetychecks als al uw veiligheids- & milieuaudits.

Inzicht in proces van checken en auditeren

Een perfect overzicht van elke fase, per site, afdeling of lijnmanager.

Opvolging via checklijsten

Gebruik doelgerichte vragen en checklists om de compliancy van uw organisatie te monitoren.

Op maat van uw organisatie

Neem uw eigen vragen en checklists op in de tool en verwerf inzicht in specifieke processen.

Overtuig met resultaten

Overtuig uw managers met duidelijke auditrapporten over geïdentificeerde problemen & bijhorende actiepunten.

Wat doet u met onze tool?

Efficiënt checks & audits opstellen: selecteer auditvragen, publiceer en ontvang een link voor uitvoering. U kan ook safety checks of audits toewijzen aan teams uit verschillende afdelingen of divisies.

Gebruiksvriendelijke interface: alle ‘auditors’ voeren de hun toegewezen checks & audits uit en melden de correctieve acties. De software verwerkt, brengt u op de hoogte van issues en begeleidt u stapsgewijs bij het nemen van acties.

Heldere inzichten en rapporten: analyseer, bundel en vergelijk de antwoorden op gestructureerde wijze. Breng zo de knelpunten en actiepunten onder de aandacht van uw management.

Hoe helpt onze softwaretool u?

Transparantie: moeiteloos opvolgen van de acties. Met één klik ziet u in hoe uw compliancy is verbeterd in vergelijking met vorige jaren.

Stapsgewijze begeleiding: via checkvragen & checklists toetst u of u voldoet aan de Belgische veiligheids- en milieuwetgeving, of aan de procedures voor een veilige werkomgeving. U kan ook uw eigen vragen/checklists opladen in onze tool.

Minder fouten, meer tijd: alle betrokkenen wisselen informatie uit via één centraal softwareprogramma. Altijd en overal beschikbaar via de cloud. 

Mobiel: alle vragen en checklists kan u uitvoeren via iPAD. De resultaten kan u daarna via de tool verder opvolgen.

Ontdek onze verschillende opties

U kiest hoe we u het beste kunnen helpen

IKEA zet alles in op milieu. Wij hebben een eigen duurzaamheidsbeleid dat alle medewerkers kennen: de People and Planet Positive-strategie. Ik en mijn collega’s namen de VLAREM-wetgeving gedetailleerd door. We sloegen geen enkel artikel over. Uiteindelijk hoefden we maar drie punten aan te passen. Dat is voor mij de meerwaarde van een audit: je ontdekt welke details je over het hoofd zag. Een audit is dus nooit verloren tijd of moeite.

Vincent Hody
Sustainability Developer en milieucoördinator, IKEA Distribution Benelux NV

Vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Vul het formulier nu in. U krijgt antwoord binnen de 24 uur!

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.

Ontdek gratis info, tips & tricks in HSE

Het recentste nieuws uit de sector, interessante whitepapers en actuele webinars voor professionals in gezondheid, veiligheid en milieu.