Opvolging van het compliancy level in uw bedrijf door een goed beheer van al uw veiligheids- en milieuaudits.

Inzicht in uw auditproces

Een perfect overzicht van elke fase van uw auditproces, per site, afdeling of lijnmanager.

Opvolging compliancy niveau

Gebruik doelgerichte vragen en checklists om de compliancy van uw organisatie te monitoren.

Op maat van uw organisatie

Neem uw eigen vragen en checklists op in de tool en verwerf inzicht in specifieke auditprocessen.

Overtuig met auditresultaten

Overtuig uw managers met duidelijke auditrapporten over geïdentificeerde problemen & bijhorende actiepunten.

Hoe helpt AuditManager u?

Transparant auditmanagement: moeiteloos opvolgen van de acties. Met één klik ziet u in welke mate uw compliancy is verbeterd in vergelijking met vorige jaren.

Stapsgewijze begeleiding tijdens het auditproces: door vragen te beantwoorden en checklists te doorlopen toetst u of u voldoet aan de Belgische veiligheids- en milieuwetgeving, of aan de procedures voor een veilige werkomgeving. Met Verifield AuditManager kan u ook uw eigen vragen en checklists opladen in de tool.

Minder fouten, meer tijd: alle betrokkenen wisselen informatie uit via één centraal softwareprogramma. Altijd en overal beschikbaar via de cloud. Resultaat? Minder fouten en een efficiënter auditproces.

Mobiele audits: alle vragen en checklists die aangemaakt zijn in de softwaremodule, kan u uitvoeren via uw iPAD. De resultaten zijn daarna beschikbaar in de tool voor verdere opvolging.

jn1569-kluw-audit_fr

Wat doet u met AuditManager?

Efficiënt audits opstellen: selecteer auditvragen, publiceer uw gekozen lijst en ontvang een e-mail met een link naar de uitvoering van de audit. U kan ook audits toewijzen aan teams uit verschillende afdelingen of divisies.

Gebruiksvriendelijke interface: alle ‘auditors’ volgen de hun toegewezen audits en verantwoordelijkheden op. Ze voeren de audit uit en melden correctieve acties. De software verwerkt de informatie, brengt u op de hoogte van knelpunten en begeleidt u stapsgewijs bij het nemen van acties.

Audit inzichten en rapporten: analyseer, bundel en vergelijk de antwoorden op gestructureerde wijze. Breng zo de knelpunten en actiepunten onder de aandacht van uw management.

Ontdek onze AuditManager-formule!

Neem contact met ons op voor prijzen

IKEA zet alles in op milieu. Wij hebben een eigen duurzaamheidsbeleid dat alle medewerkers kennen: de People and Planet Positive-strategie. Ik en mijn collega’s namen de VLAREM-wetgeving gedetailleerd door. We sloegen geen enkel artikel over. Uiteindelijk hoefden we maar drie punten aan te passen. Dat is voor mij de meerwaarde van een audit: je ontdekt welke details je over het hoofd zag. Een audit is dus nooit verloren tijd of moeite.

Vincent Hody
Sustainability Developer en milieucoördinator, IKEA Distribution Benelux NV

Vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Vul het formulier nu in. U krijgt antwoord binnen de 24 uur!

 

 

Ontdek gratis info, tips & tricks in HSE

Het recentste nieuws uit de sector, interessante whitepapers en actuele webinars voor professionals in gezondheid, veiligheid en milieu.