Onze compliancemanagementsoftware maakt een actueel wetsregister – aangepast aan de behoeften van uw organisatie – altijd en overal toegankelijk.

 

Een must voor certificatie!

Verifield LegalRegister is essentieel om uw ISO 45001, ISO 9001, ISO 14001 en/of ISO 50001-certificaat te behalen of te behouden.

Juridische expertise

Meer dan 25 juristen vertalen dagelijks de wetgeving naar de praktijk. Zo mist u geen enkele relevante wijziging of vernieuwing.

Maatoplossing

Steeds een up-to-date register. Samen met u bepalen we welke bestaande en toekomstige wetgeving in het register opgenomen wordt.

Tastbare ROI

Besteed minder tijd aan follow-up van de wetgeving door uw juridische administratie te automatiseren.

Hoe helpt LegalRegister u?

Gemoedsrust: U hebt de zekerheid dat u bij inspectie altijd een correct en bijgewerkt wetgevingsregister kan voorleggen.

Controle over uw compliancy proces: via elk wetgevingspakket krijgt u volledige toegang tot de voor uw organisatie relevante wetten, normen, regelgevingen en samengevatte artikels over cruciale wijzigingen. Per wetgevingspakket ziet u in één oogopslag hoe goed uw organisatie de regelgeving naleeft. 

Actieve follow-up van wetgevingIn één klik toont u aan dat u over een up-to-date register beschikt en dat er de nodige acties werden opgestart om de conformiteit te bereiken. U heeft een dashboard met een handig overzicht van de conformiteit per locatie en per domein.

image

Wat doet u met LegalRegister?

Monitor uw compliancestatus: het LegalRegister-dashboard toont onmiddellijk uw compliance-niveau per wetgevingspakket en per locatie. 

Makkelijke interpretatie van de relevante wetten: binnen elk wetgevingspakket hebt u toegang tot de volledige tekst van een bepaalde wet. De belangrijkste wijzigingen vatten wij helder voor u samen. Ook nieuwe wetgeving die relevant zijn voor uw bedrijf kan u eenvoudig toevoegen aan uw wetsregister.

Eenvoudig uw compliance-status toetsen: per wetgeving en per locatie toetst u de conformiteit en wijst u taken toe. Op die manier behoudt u een overzicht van alle activiteiten en acties die u nauwlettend moet volgen om te blijven voldoen aan de regels. Daarnaast voegt u eenvoudig opmerkingen toe en stelt u prioriteiten in.

Ontdek onze LegalRegister-formule!

Neem contact met ons op voor prijzen

Legal Register is bijzonder accuraat en actueel. Verschijnt er een nieuwe wetgeving? Dan krijg ik onmiddellijk een melding in mijn mailbox.

Stijn De Ryck
Cryus

Vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Vul het formulier nu in. U krijgt antwoord binnen de 24 uur!

 

 

Ontdek gratis info, tips & tricks in HSE

Het recentste nieuws uit de sector, interessante whitepapers en actuele webinars voor professionals in gezondheid, veiligheid en milieu.