Met onze software beheert u effectief alle risico’s in uw organisatie, volgt u uw acties snel op en maakt u in een handomdraai overzichtelijke rapporten voor uw directie.

 

Snelle en eenvoudige implementatie

Richt u op wat belangrijk is. Wij begeleiden u door het snelle installatieproces.

Centraal beheer en follow-up rond veiligheid

Stroomlijn uw processen door risico's te prioritiseren, acties toe te wijzen en resultaten snel te beoordelen.

Maak indruk en bespreek risico’s

Toon uw voortgang op het vlak van risicobeheer met statusrapporten en dashboards.

Automatiseer meldingen & reminders

Vereenvoudig uw communicatie dankzij het instellen van automatische meldingen, alerts en reminders

Wat doet RiskReporter voor u?

Centraliseer uw risk management: breng al uw veiligheidsrapporten, projecten en taken samen en ga voor een eenvoudig beheer en opvolging.

Inzicht in belangrijkste risico’s: U werkt doelgericht op de juiste sensibiliseringscampagnes en verzamelt waardevolle feedback voor een duidelijke voortgangsrapportering

Maak dashboards, rapporten en analyses: met het dashboard heeft u uitgebreide rapporteringsmogelijkheden: per categorie, risiconiveau, openstaande taken en acties, maar ook meetings, projecten enz.

 

RiskReporter draagt bij tot een veiligere werkplek

Meer handen, ogen en tijd:  Laat uw medewerkers snel meldingen en overtredingen doorgeven. Hoe? Neem een foto, selecteer locatie & categorie en verstuur.

Gestructureerde follow-up: u werkt voortaan met uniforme meldingen dankzij de gratis RiskReporter-app.

Beter beheer van uw risico’s: u neemt doordachte beslissingen dankzij een beter inzicht van uw risico’s en verbeterpunten.

Leg de juiste focus in uw veiligheidsbeleid: u weet welke risico’s prioriteit verdienen waardoor u gericht correctieve acties opstart en toewijst.

Vergelijk onze RiskReporter-formules!

U kiest hoe we u het beste kunnen helpen.

De Verifield software zorgt voor een makkelijke inventarisatie van risico’s binnen de onderneming en gaat nog veel verder. De juiste personen voor opvolging en uitvoeren van acties worden erbij betrokken, kortom het perfect ‘dynamisch risicobeheersingssysteem’ voor de preventieadviseur!

Stijn Van Den Steen
Prevention Advisor at Parfumerie Paris Ici XL

Vraag vandaag nog een gratis demo aan!

Vul het formulier nu in. U krijgt antwoord binnen de 24 uur!

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.

Ontdek gratis info, tips & tricks in HSE

Het recentste nieuws uit de sector, interessante whitepapers en videos voor professionals in gezondheid, veiligheid en milieu.