De RiskReporter-community telt meer dan 50.000 actieve gebruikers verspreid over 140 landen. Komt u er ook bij?

Gratis App

Zo stimuleren we bedrijven om nog veiliger te worden. En krijgen HSEQ-managers de kans om hun medewerkers te motiveren voor een veiligere werkomgeving.

 

 

Meer betrokkenheid

Met RiskReporter rapporteren uw medewerkers gemakkelijk en snel onveilige werksituaties. Zo versterkt u de betrokkenheid in uw organisatie.

Bewuster omgaan met veiligheid

Door gevaarlijke werksituaties te melden, voelen uw medewerkers zich meer betrokken. Dat helpt u om meer aandacht voor veiligheid te creëren.

Hoe werkt het?

Wilt u een veiligere werkomgeving creëren? Dan is het belangrijk om iedereen daarbij te betrekken. Hoe meer meldingen, hoe veiliger uw bedrijf. Toch is het niet altijd eenvoudig om iedereen te engageren. De gratis Risk Reporter-app brengt daar verandering in: u en uw collega’s melden snel gevaarlijke situaties op een heldere, eenvoudige manier. Want samen zien we meer.

Download RiskReporter vandaag!

Beschikbaar voor Android en iOS apparaten

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.